Arian Stud

Viimeisin päivitys 01.08.2018
-

Tervetuloa!

Arian Stud on 29.12.2012 perustettu virtuaalitalli, jonka toiminta keskittyy ponien kanssa kilpailemiseen sekä pienimuotoiseen welshien kasvatukseen niin omaan kuin ulkopuoliseenkin käyttöön. Arian Stud perustettiin suorastaan hetken mielijohteesta, kun innostus welsheihin lähti uudestaan nousuun. Ennen Arian Studin perustamista olen omistanut welshejä 2000-luvun alkupuolella.

Tallista löytyy welshejä sektioista A, C ja D. Kasvatuksen suhteen etusijalla tulevat kuitenkin D-sektion ponit, joita tallista löytyykin määrällisesti eniten. Tavoitteena on saada talliin mahdollisimman laajasti erilaisia sukuja niin vanhoista kuin uusistakin linjoista. Kaikki ponimme kilpailevat enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti jaosten alaisissa kilpailuissa. Useimmat ponimme ovat puhtaasti yleispainoitteisia, osa painottuen enemmän kouluun ja osa esteille. Jotkut poneistamme kilpailevat myös kenttäratsastuksessa. Tavoitteenamme on myös pyörähtää jokaisen ponin kanssa näyttelyissä sekä mahdollisuuksien mukaan myös laatuarvosteluissa.

Kasvatustoiminta on ollut ja tulee olemaan pienimuotoista. Tavoitteenamme on kasvattaa hyvärakenteisia ja kapasiteetikkaita poneja niin kilpailu- kuin harrastekavereiksikin. Käytämme jalostukseen vain hyväluonteisia ja kilpakentillä pärjänneitä poneja. Kasvatteja syntyy niin vanhoista kuin uusistakin sukulinjoista. Meiltä ei ole toistaiseksi mahdollista saada tilausvarsoja.

Terveisin tallin omistaja Eigra VRL-06934